December 28, 2010

Aki hazudik az lop


"Az alap demokratikus gáz, amiben viszont igen komoly hasonlóság van a két versenyző között, az még a rendőrségi visszaélésnél és a sajtószabadság megtiprásánál is fundamentálisabb: Alapvetően az egész szavazást, mint minimál-demokratikus intézményt totálisan megölik azáltal, hogy nem mondják meg, mire szavazunk. Ez ráadásul nem is magyar találmány. Ez a fő gond. A többi csak rohadt hab a szartortán."
Hát igen. Kétségtelenül a Feri sem a színtiszta igazságot mondta. Ott baszta el, hogy ő mondott valami.

Igazából nem azzal van a bajom, hogy egyesek fölemlegetik a Ferit, mert jelenleg valóban azért kell gyomorszájig benyelnünk a viktoriánus harcifaszt, mert Gyurcsány 2006-ban nem mondott le. Ez egy tény.

Persze, az is nyílvánvaló, hogy a Fidesz 2006-ban egyáltalán nem akarta megszerezni a hatalmat! Nem véletlenül dumáltak korlátozott mandátumú szakértői kormányról, meg szociális népszavazásról! "Ti most még vigyétek el a balhét, aztán legyen miénk a kétharmad!" - ez volt az ukáz lényege. Hát elvitték.

Nekem azzal van a bajom, hogy nincs egy ember sem, aki a "nyílvánosságot" elgondolkodtassa azon, hogy mi is volt Fletó összes köcsögsége ahhoz képest, amit most szopunk...

A cél nyílván nem az, hogy az emberek ezen gondolkodjanak, hanem az, hogy ennek a rémálomnak minél hamarabb vége legyen. Azért kéne ezen mégis MOST gondolkodjanak az emberek, mert 2006-ban tízszer ekkora tüntetések voltak tizedekkora faszszopás miatt.

Egyszerűen nem értem, mi olyan kurva nagy dolog abban, hogy egy politikus hazudik és ezt beismeri...

HELLO!!! A politikusok szoktak hazudni! Welcome to planet Earth!

Mitől durvább az a kibaszott őszödi beszéd, mint az alkotmánybíróság kiherélése és a sajtószabadság megsemmisítése? Egyszerűen nem értem a magyar emberek észjárását! Nem látom a logikát! Pedig a logika, az egy olyan dolog, amire minden állatnak szüksége van a túlélés érdekében, de valamilyen szinten még a növényeknek is. Például nem nőnek oda, ahol nem süt a nap. Nem értem, hogy amire egy növény is képes, arra a magyar ember miért nem? De minél inkább próbálom megérteni, annál jobban fáj az a felismerés, hogy a dolognak valójában nincs értelme. Egyszerűen csak úgy van. Mint Kiszel Tünde.

Állítólag februárig lehet még türelmesen várni és az ujjunkkal malmozni, mert az okosak szerint akkor kezd majd végre leesni az embereknek, hogy mi a fasz van. Aztán ha mégsem kezd leesni, akkor már tényleg jobb, ha minden épeszű ember elindul, amerre a szeme lát.

No comments: