December 27, 2010

A hülyeség diadala

A faszom kivan, hogy mindenki összehasonlítja a készülő médiatörvényt a gyurcsányék oszlatásaival. Menjetek már a kurva anyátokba ezzel a hülyeséggel!

Egyrészt az van, hogy még Hollandiában is kardlappal verték volna szét azt a sok agyhalott zombit, aki pont akkor megy a belvárosba Nagy Szent Viktort éltetni, amikor száz méterrel arrébb közönséges bűnözők és vérszomjas neonácik verik szét a várost. Nyílvánvaló, hogy a Fidesz csak azért szervezte meg a dzsemboriját, hogy utána mutogathasson, hogy a kormány békés tüntetőket veretett kardlappal. Hihetetlenül ócska és végtelenül cinikus húzás volt, de mégis tutira bejött! Még a széplelkű LMP-sek is ezt a szar dumát nyomják azóta is.

Másrészt az van, hogy ha az április óta elkövetett dolgok közül akár csak minden tizediket csinálta volna meg a Gyurcsány-kormány, akkor nem egy, hanem száz tank ment volna a rendőrökkel szembe október 23-án.

Szívből gratulálok minden politikai korrektségtől agyhalott polgártársamnak!

Most nyílván én is Gyurcsány-fan vagyok, aki elnyomja az ellenvéleményeket azzal, hogy ellenvéleménye van.

Gyengébbek kedvéért: Nem vagyok Gyurcsány-fan! Én is azt gondolom, hogy nagyon sokat köszönhetünk neki azért, hogy most klasszikus sztálini módszerekkel építik a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.

Nem azért utálom Gyurcsányt, mert hazudott. Persze, tudom, hogy a Viktorunk soha nem hazudott, mert ő annyira jó ember, hogy nem egyszerűen tud hazudni, de én ezt valahogy mégiscsak leszarom.

Nem is azért utálom, mert oszlatott. (Lásd fent!)

Hanem pontosan azért, mert ha 2006-ban nem vívta volna meg minden legális és illegális eszközzel az ő pürhoszi győzelmét, ha nem lett volna képes még Tamás Gazsit és Szalai Erzsit is behülyíteni Mikola István rémképével, akkor most kurvára nem lenne semmilyen kétharmad. Esetleg az MSZP-nek...

Meg azért is, mert egy álszent, törtető, embereket manipuláló, újgazdag yuppie köcsög. Na, de hát ízlések és pofonok! Van, aki az ilyet szereti. Pl a fidesz-közeli vállalkozók. Mind a kicsik, mind a nagyok. Hogy miért nem szeretik mégsem a Ferit, az már egy másik lapra tartozik. Talán mégsem eléggé yuppie és álszent. Nem jár minden nap misére.

Na, mindegy! Elég az hozzá, hogy aki szereti a Viktort, az egy nagy cuppanós puszikát adjon szépen a Feri fitymájára is, mert igazán megérdemli!

No comments: