August 16, 2010

Israel vs Iran

Faszom kivan már az egész Közel-Kelettel, de most halálkomolyan! A faszom kivan már azzal, hogy erről szól az egész világpolitika, meg az összes csapból Izrael folyik. Akkora egy kibaszott műbalhé az egész! De most tényleg! A 60-as években legalább a világ egyik fele harcolt a másikkal. Voltak nagy baszott tengeralattjárók, meg bunkerek, meg számítógépek, meg rakéták! Lehetett parázni! Két monumentális világmagyarázat párharca volt ez. Most meg van egy Belgiumnál is kisebb ország, és azon balhézik az egész világ, hogy mi legyen ezzel az országgal.

A mohamedánok azért haragszanak a "Nyugatra", mert elvettek tőlük egy akkora területet, ami egymilliomoda sincs a többi arab ország területének, és ráadásul a fele kopár sivatag. A "Nyugat" meg azért haragszik a mohamedánokra, mert szeptember 11-én megöltek kb háromezer embert olyan mohamedánok, akiket annak idején a CIA pénzelt. Nagyon nagy köcsögség megölni 3000 civilt még akkor is, ha a fele bankár, de azt azért vegyük figyelembe, hogy a harmadik világban minden nap ugyanennyi civilből lesz collateral damage. Tehát nem igazán értem, miért pont a "Nyugat" érzi annyira magáénak ezt a problémát, hogy azért érdemes legyen egy világháborút kirobbantani.

Utálom ezt a szót, hogy "Nyugat"!

Nyílvánvaló, hogy az iszlámistának nevezett elmebeteg ősfasiszta gengszterek totális nyomorban és kilátástalanságban tartják a népeiket ezzel a fos dumával, hogy harcoljunk a cionizmus ellen, meg töröljük le Izraelt a térképről. Ezzel kábítják a népet, hogy az ne tudjon föllázatni a totalitárius önkényuralom és a kisembert megfélemlítő terror ellen, vagyis ellenük.

Na, de az azért szintén nyilvánvaló ma már egy kisiskolás számára is, hogy kivétel nélkül mindegyik közel-keleti országban az amcsik kavarták meg a szart a nem kevésbé elmebeteg hidegháborús politikájukkal! Kezdjük mondjuk, azzal, hogy ha nem nyírták volna ki Mosszadek elnököt az 50-es években, akkor Ahmadinedzsad most kurvára nem egy kisemmizett, elmebeteg ország diktátora lenne, hanem egy nyomorult kis szarevő aktakukac egy fejlett, demokratikus jóléti államban.

Én azt mondom, hogy a zsidó-keresztény ultrák, meg a mohamedán ultrák is dögöljenek meg. Irtsák ki egymást! Kurvára nem bánnám, ha mindannyian kimennének a sivatagba és jól szétrúgdosnák egymás koponyáját, csak a többi embert hagyják békén.

Kiválóan jellemzi a világpolitikai helyzetet, hogy mindkét önjelölt igazságosztó, George W és Ahmad G is úgy került a hatalomhoz, hogy elcsalták a választásokat.

Egyszóval szerintem kurvára nem kéne ilyen nagy dobra verni ezt a palesztin kérdést, mert a törökök is ugyanúgy szopatják a kurdokat, mint a zsidók az arabokat. Miért van az, hogy a kurdokról, a csecsenekről, a tibetiekről, a mandinkákról, a mapuche indiánokról, meg még ezernyi más népről együttvéve ezredannyit sem hallunk, mint a palesztinokról? Mindig csak Palesztina, Palesztina és Palesztina. Mikor lesz már végre valami más lemez?

Ráadásul Izrael nem több, mint egy báb a neokonzervatív háborús vállalkozók kezében. Nem, tisztelt hígagyú mélymagyarok, ez nem fordítva van. Ez így van. Úgyhogy kuss. Az izraeli zsidókban az a jó, hogy nagyon könnyen lehet őket hülyíteni és paráztatni. Cserébe ők is nagyon jól tudják kelteni a feszültséget, hiszen a világon mindenki ismeri őket egy Jézus nevű ember miatt, aki állítólag zsidó volt. Egyesek szerint magyar...

Tíz év múlva egyébként simán lehet, hogy mi is minden erőnkkel a cionizmus ellen fogunk harcolni. Mi is rogue state leszünk majd az amcsik világtérképén. És aki nem harcol elég lelkesen, az megkapja a seggébe a nagy vaskos gárdafaszt. Errefelé tartunk most. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a büszke neokon bloggerek milyen blogokat írogatnak majd, amikor Paksot fogják szarrá bombázni a szuperspéci amcsi lopakodóbombázók.

Aztán még húsz-harminc évvel később talán már Izrael is egy elszigetelt katonai diktatúra lesz, amit adott esetben szintén porig bombáz majd az aktuális szuperhatalom.

Mindannyian tudjuk, hogy nem éppen liberális és békepárti családokban születik nyolc-tíz zsidó gyerek. A szabadabb lelkületű zsidó párok ha tehetik, legszívesebben lelépnek nyugatra. Vicces, hogy Izrael népének pont a "belső ellenség", az arab lakosság az egyetlen reménye arra, hogy az unokáik ne egy fundamentalista náci diktatúrában nőjenek fel.

No comments: