September 3, 2009

A het vicce (36. het)

"A lap szerint ezzel a lépéssel cserbenhagynák Európát, ami így védtelenné válna az esetleges iráni rakétákkal szemben."
Érzitek a védtelenséget és cserbenhagyottságot kemény szívetekben? Én már most küszködök a könnyeimmel és írom a búcsúlevelemet.

Végzetes rakétapajzshiányban elhunyt 2009 szeptember harmadikán...

Na, de most tényleg! Itt állunk a nagy vérzivatarban, aszt még rakétákat sem telepítenek a seggünkbe? Hát milyen dolog ez?! Csúnya, gonosz Barack Obama, mer ő is biztos kommunista és terrorista, hogy nem ad nekünk amcsi rakétát! Tűzre vele!

Rakétát akarunk százat, s ezeret! Mindenhová építsenek támaszpontokat! Ide Kispestre kérek mindjárt kettőt. Nem érzem magam biztonságban a szovjet fenyegetéstől...

Ööö...

Szovjet, arab, mit számít! Én félek. Látni akarom minden reggel a szép nagy usás rakétákat, hogy megnyugodva és megbékélve mehessek tovább az iskolára...

Faszt! Ide a szobámba állítsák föl az egyik rakétát, hogy már a szemem csipái mögül láthassam és érezhessem, hogy meg vagyok védve a szovjöö iráni fenyegetettségtől. Ide az ágyamba szeretném, hogy minden este lefekvéskor átölelhessem! Különben nem tudok majd elaludni, mert rögtön eszembe jutnak a csúnya turbános bácsik.

Egyébként valószínűleg Törökországba fogják telepíteni a cuccost.

No comments: