June 3, 2013

Migrant solidarity

Kettős Mérce (post):
Ma migránsok, olyan emberek tüntettek Budapesten akik szeretnének ebben az országban élni és dolgozni: 

"A tüntetés célja, hogy felhívja a döntéshozók és a közvélemény figyelmét arra, hogy az Országgyűlés nem büntetheti a menedékkérőket azzal, hogy elzárja őket, nem csorbíthatja a jogorvoslathoz való jogukat és nem teheti még kilátástalanabbá a Magyarország által védelemben részesített üldözött személyek integrációját. A menedékkérőknek a brutális őrzött szállások helyett, a menekülteknek pedig a túlzsúfolt és embertelen “előintegrációs” táborok helyett a nekik járó szociális, egészségügyi és jogi segítséget kell nyújtani elsősorban szociális lakhatás, a munkaerőpiachoz való könnyebb hozzáférés és megfelelő minőségű egészségügyi szolgáltatások nyújtásával."

Fénykép: menekültek és szimpatizánsok ülnek transzparenseikkel a Roosevelt téren

Szituáció: (szélső)jobbos trollsereg szokásához híven támadásba lendül...

Subthread 1 (én): Tisztelt jobbos trollok! Ha titeket zárnának hónapokig ilyen "előintegrációs" táborba - miután az egész családotokat kiirtották és minden vagyonotokat a menekülésre tettétek - talán nem lenne ilyen nagy a pofátok sem. Egy napig sem bírnátok járni a menekültek cipőjében! Többek közt azért, mert amúgy kurvára nem vagytok szegények sem, meg olyan cigány/zsidó/piréz szomszédaitok sincsenek, akiket nekünk minden egyes posztban kívántok. Jólszituált középosztálybeli nyárspolgárok vagytok, akik az égvilágon semmit nem tudnak a világról, csak majmoljátok mindazt, amit nyugati eszmetársaitok majmolnak, úgyhogy be lehet kussolni. Na, puszika!

Europäer jobbikos: Elnézést de ezek az emberek ígyis megkapják a fejük felé a fedelet, az élelmet, az eü ellátást. Emellett szoc munkások és nyelvtanárok tanítják őket a beilleszkedésre. Ezen felül mit adjanak még nekik? Eljöttek a szaros sárkunyhóból, hogy túléljenek, ez maga a mennyország számukra. Nem tüntetni kell a több segélyért hanem tenni azért, hogy mihamarabb integrálódhassanak(hisz mit gondoltak majd az égből pottyan minden mert menekültek?). A további lépéseket önmaguknak kell előteremteni, hisz honnan vennél el és adnál nekik többet, vagy mi alapon ha ezeket nem tudják előteremteni? Nem mellesleg nem feltétlenül azok szöknek el egészen idáig akiknek elmészárolták a családját és nem volt pénze.....Kanadába is azért "menekültek" innen ,hogy kihasználják az ottani szociális hálót. A háború elől Törökország, Olaszország, Franciaország az elsődleges cél, oda menekülnek azok akik ténylegesen az üldöztetés, az erőszak és a halál elől menekülnek. Empatikusnak is kell lenni és én is megértem a helyzetüket, de attól még ne a nyúl vigye a puskát.

Én: Tényleg csak azt tudom javasolni, hogy egyszer nézzél meg egy ilyen menekülttábort. Ezek az emberek kurvára nem "több segélyért" tüntetnek, hanem azért, hogy emberszámba vegyék őket, és kurvára nem sárkunyhókban éltek, mert nem gazdasági menekültek, hanem a vallásuk vagy etnikai hovatartozásuk miatt üldözik őket, vagyis amit itt tapasztalnak, azt a legkevésbé sem a mennyek országaként élik meg.

Libsi: 56-ban Ausztria is elég szegény volt, mégis mindent megtettek a menekülő magyarokért.

Én: Ez mondjuk, szintén nem igaz, mert elég köcsög módon bántak a magyar menekültekkel, ugyanakkor könnyen lehet, hogy még ők is többet tettek értünk annak idején, mint amit mi ezekért a menekültekért teszünk most.

Europäer jobbikos: Ausztriában is szivatták a menekülteket, meg a stasi embereit is beengedték(de ez más tészta). Amúgy a poszt írja, hogy miért tüntetnek. Ha emberségességért, számbavételért tüntetnek akkor azt nekik kell elérni, hisz ahhoz beszélni, barátkozni kell az ottaniakkal, figyelni, próbálni tartani magát a kultúrához/együttélési szabályokhoz(vagy a feltételezetthez), ehhez pedig megkapják a felkészítést, ha pedig ennek az a feltétele hogy este 8kor vagy 10kor takarodó, meg hogy napjában számravételezik őket, akkor az túlélhető kell legyen. Azért az is meglepő, míg Bicskén a menekülteknek nincsenek ekkora problémáik és nem visszhangzik az sem ,hogy az ott élőknek lenne gondjuk(asszem egy éve tüntettek az ottani afgánok mert elhelyezési problémák voltak->ide oda dobálgatták a nemzetek között őket). Viszont Debrecen meg az ellenpélda ahol elég sok "gond" van a magát tűrtőztetni nem bíró egyénekkel. Amúgy azt sem szabad mindig feltételezni, hogy szentek menekültek ide, hisz pont Debrecenbe viszik először is a politikai menekülteket akik több esetben nem csupán meggyőződésük miatt üldöztettek hanem mondjuk erőszakos cselekedeteik miatt is. Amúgy ami még témába vág, hogy ez a probléma nem csupán a mi problémánk hanem a Schengeni övezet egységes problémája, illetve az is ,hogy a társadalom is romlott annyit ,hogy a saját honfitársát, akár szomszédját sem fogadja be az ember, elég csak abba belegondolni, régen nem is voltak hajléktalanok˙nagyszüleim-dédszüleim elbeszélése alapján)sajnos ez a vallástól elfordulás miatt is van. Azt tudom ,hogy nagyjából 1-1,5MRD Ft megy el állami pénzből a menekültekre. Nem hiszem ,hogy ennél többet tud vagy kellene tegyen az állam, amikor ezen feltételeket amiket követelnek, még a sajátjainak sem biztosítja.

Én: Oké, biztos vannak köztük is rossz emberek, de arra van külön jogalap, hogy az ő rosszaságukat meg lehessen büntetni, elvégre a törvények rájuk is vonatkoznak. Most viszont az van, hogy az összes menekültre sokkal szigorúbb szabályok vonatkoznak pusztán azért, mert menekültek. Nem pénzre, hanem az attitűdök és protokollok megváltoztatására lenne szükség. Senki nem a pénzről beszél.

Olasz nevű férfi @ Europäer Jobbikos: Tudsz te valamit a világról? Milyen sárkunyhóra gondolsz, hogy valamiféle fölényt érezhessél? Azt gondolod, hogy te egy Nyugat-Európai ember szemében több vagy, mint egy barlanglakó, ha ez az ember pont annyira provinciális és cinikus, mint te vagy? Pedig Nyugat-Európainak lenni nem érdem, csak állapot...

Retard: Dániel elvtárs nem kell ferdíteni, a menekültek nagyobb része a szegénység elől menekül és nem politikai, etnikai, vagy vallási okból . Egy kevésbé tehetős ország, nem tud olyan ellátást biztosítani, mint egy jóléti állam. Nem tudom,hogy önként, a saját lehetőségeiből mennyit áldozott a menekültekre, de ízléstelen" humanizmus" más "pénztárcájára" kövérebbre hizlalni, úgy jogi mint fizikai értelemben a hazájukban boldogulni képteleneket. Amit mond nem egyéb, mint álszentek és" liberálpotyások" demagógiája.

Én: Egyrészt hülyeségeket beszélsz, másrészt túl sokat szívtál, harmadrészt mint leírtam, NEM A PÉNZRŐL VAN SZÓ!!! Nemtom, ezt miért olyan nehéz felfogni! Arról van szó, hogy potenciális bűnözőként kezelik a menekülteket, és ez gáz.

Az egy teljesen másik történet, hogy simán lehetne pénzt is adni, mert az az 1 vagy 1,5 milliárd forint kb a nemzeti összetartozás dalának a nyers produkciós költsége, vagy mondjuk az országimázsunk mint immateriális jószág (A.I.3) értékcsökkenésének 20%-a Gyöngyösi Márton zsidózása után. Ennél még a letelepedő menekültek munkája is sokkal többet hozna, mivel ezek az emberek leginkább vállalkoznak vagy egy ismerősük vállalkozásába társulnak, tehát kurvára nem segélyből élnek.

És akkor még nem beszéltem az országimázsunk mint immateriális jószág értéknövekedéséről, ami az előbbinek még a többszöröse. Neked ott Mucsaröcsögén lehet ez az egész egy liberálbolsevik demagógia, viszont az a nagy büdös helyzet, hogy tőlünk nyugatabbra ez megy. Az országunknak meg ugyebár elég sok külföldi működőtőkére van szüksége ahhoz, hogy neked és kedves családodnak fizethessük a rezsicsökkentést, meg a családi adókedvezményt, meg az Új Színházat, meg a focimeccs biztosítását. Ez van.

Retard: ....véleményem nem változott, arrogáns mondhatnám udvariatlan válaszod, tipikusan a társadalomtudományok kétes tisztaságú köntösébe burkolt, szellemi lumpenek valóságtól elrugaszkodott, elméleti kínlódása, hogy létezésük, "parazitizmusuk" dicsőséges igazolását nyerjen. Ez van, érveid is csak a "pénzre, százalékokra és a zsidózásra", korlátozódnak. Látszik, hogy tájidegen vagy ezen a vidéken . Lehet menni nyugatabbra, megküzdünk hiányoddal.

Én: Tájidegen, bazmeg, LoL! Szeretem az ilyen erőltetetten oldszkúl aranyköpéseket :)

Figyu! Tényleg kevesebbet kéne szívnod! Nem tesz jót.

Nesze, itt egy kis nyúszkúl:


Subthread 2 (én): Az pedig különösen röhelyes és gusztustalan, hogy néhány tucatnyi menekülttől sajnáljátok azt az ellátást, amiből legfeljebb egy-két magyar családot lehetne kihúzni a szarból, miközben ellopnak stadionra és közgépre - meg arra hogy titeket hülyítsenek a retardált népnemzeti csimbumcirkusszal - annyit, amennyiből tízezreket lehetne kihúzni. Persze, ehhez az is kéne, hogy ne közveszélyes futóbolondok kormányozzanak (akikkel egyébként a Jobbik minden más pártnál inkább telítve van) és ne bűnbakkereső arrogáns kivagyi nyárspolgárokkal legyen tele ez az egész kurva ország.

Idősebb nőnemű retard: Nem sajnáljuk, amit lehet megkapnak! Már előttem többször leírták! Na figyelj csak! Akkor nyisd már ki a pénztárcádat, mert Neked van benne ezek szerint, a házad ajtaját , kapuját, aztán majd megláthatod mi lesz az eredmény! Nekem, már ne haragudj, de az az egy-két magyar család többet ér, ha sikerülne kihúzni, ahogy Te írtad "a szarból", mert mi ott vagyunk, akik nem kapnak meg mindent "Állampolgárságunk" címén! A lázongó menekültek, naphosszat henyélnek ágyban fekve /tisztelet a kivételnek/ várják a sült galambot, de a seggüket nem emelik fel, hogy az be tudjon röpülni! Nem írok vadakat, volt szerencsém élőben tapasztalni /Románia/, mi történt ezekkel a Te általad olyannyira szerencsétlen "menekültekkel" !

Én: Egyrészt azért "henyélnek naphosszat", mert nem engedik ki őket a táborból, másrészt pedig nem az én pénztárcámról van szó, hanem az állam pénztárcájáról, amiben jelenleg 18 ezer milliárd forint van, csak hát az többnyire a Simicska Lali és egyéb ivócimborák pénztárcájába megy. Ehhez a 18000 mrd-hoz képest az 1 mrd nagyjából olyan, mintha évente egyszer meghívnám a menekült haveromat egy kőbambira. Amúgy egy bevándorló ismerősöm pillanatnyilag jelentős összeggel tartozik nekem ahhoz képest, hogy havi 15000 Ft a jövedelmem, szóval ennyit az én pénztárcámról. Shut the fuck up!!!

No comments: