June 8, 2009

Ubunga jövője

Nyilas Barbie megcsinálta! A kortárs magyar fasizmus legújabb díváját legközelebb Brüsszelben láthatjuk viszont a hihetetlenül vonzó hitleres hajbeállításával, továbbá - ami igazán sokkoló - két hű elvtársával egyetemben. Számos körzetben többen szavaztak rájuk, mint az MSZP-re, ami azért elgondolkodtató. Ráadásul az egyik ilyen körzet a hajdanán betonkeményen baloldalinak számító Borsod-megye, ahol egyébként szerintem kizárólag azért kaptak annyi szavazatot, mert ott él a legtöbb cigány. Nem feltételezem, hogy ennél messzebbre tekintett volna a szavazófülkében a tisztelt borsod-megyei választópolgár. Na, mindegy.

Az új erő listájának a második jelöltje, a Balczó egyébként énnekem is tanított villanytant a suliban. Nagy élmény volt. Egyszer el is kezdett valamit magyarázni nekem, amikor rákérdeztem, hogy az áramló vízre is érvényes-e a szuperpozíció elve, amiből természetesen egy kurva szót nem értettem. Nem hiszem, hogy az én hibám volt. A szakkoliban egyébként nemzetvezetőnek becézik a háta mögött. Pedig a szakkoliban rajtam kívül mindenki lelkesen olvassa a Kurucinfót, és többé-kevésbé habzó szájjal cigányozik, bár mentségükre legyen mondva, hogy ugyanúgy olvassák az észveszejtően judeobolsevik Indexet is, tehát nem ilyen felvarrós-tarsolylemezes trú arcokról van szó.

Na, de a lényeg az, hogy a tegnapi nap egy brutálisan nyílvánvaló és egyértelmű üzenetet hagyott mindkét oldal számára:

ELBASZTÁTOK!!!

Nem kicsit... És nem is nagyon, hanem totálisan. Erre az országra most igen sötét évek várnak. Még ha a feje tetejére áll a jelenlegi politikai elit, akkor is. Ez egyszer biztos. Márpedig minek is álljon az elit a feje tetejére. Pártért? Hazéért? Ugyan már! Nevetséges és szánalmas naivitás. Szerintem az lesz őnekik a legjobb döntésük, hogyha most és mindörökre lesöprik az asztalról a különböző ál-ellentéteiket, hogy közös erővel lophassanak el mindent, ami mozdítható, aztán együtt húzzanak el szélsebesen a különböző offshore államokba bizniszelni, miután szép csendben összepakolták a szajrét. Talán a Fidesznek még érdemes négy évig maradnia, de aztán ők is eltűnnek majd a süllyesztőben. Ennek az országnak a sorsa most egyértelműen a fasiszták markában van.

Az "alternatívok" (LMP?) pedig a legjobban akkor cselekednek, hogyha mostantól a különböző hadianyagok és túlélő felszerelések beszerzésére, valamint titkos gerilla-táborok építésére összpontosítják minden maradék energiájukat. Máskülönben egészen más táborokban ismerkedhetnek majd a vidéki élet szépségeivel.

Én egyébként meg vagyok győződve arról, hogy ennek a meccsnek a legnagyobb vesztese a Fidesz. Az MSZP-t már leírtuk. Tudjuk róluk, hogy el fognak pusztulni. Az SZDSZ-ről inkább nem is ejtek szót, mert azt a hihetetlen mennyiségű szart csak az orosz realizmus legérzékletesebb stíluselemeivel lehetne leírni, amiben ők már hónapok óta nyakig benne vannak. Na, mindegy. Elég az hozzá, hogy a "baloldal" most papírforma szerint teljesített. Na, de az, hogy az Egy Tábor tizenhét Brüsszelbe készülő kiscserkészéből háromnak is lenyúlták a tuti lóvéval járó puha bársonyszékét jobbról, az azér szerintem mégiscsak némi fejtörésre készteti vezénylő tábornokunkat. Bár lehet, hogy ha bevonják őket a koalícióba és adnak nekik jó sok zsíros posztot, akkor bekussolnak, de a saját kézivezérelt kétharmados többségének ezennel búcsút mondhat a Viktorunk. Meg aztán kurvára nem biztos, hogy bármennyi lovéért bekussolnak, hiszen a Jobbik számára hosszú távon mindenképpen az lesz a nyerő stratégia, hogyha minél többet és minél hangosabban cigányoznak, meg zsidóznak, meg multiznak.

Mindenesetre a számokból nyílvánvalóan látszik, hogyha egyetlen szavazattal sem szerez többet ez a párt, már akkor is be fognak jutni a parlamentbe. Még ha tizennyolc fölött az összes élő magyar állampolgár az urnákhoz vonulna, akkor is. Márpedig miért ne szereznének még több szavazatot és miért is menne el 2010-ben mindenki szavazni?! A jobbikosokat kivéve, mert azok bizony elmennek. Az MSZP-nek pedig már az is csúcsteljesítmény lesz, hogyha egyáltalán az öt százalékot sikerül megugrani. Krisztike a brüsszeli pódiumon annyi ingyenreklámot csinálhat majd új barátainak, amennyit akar. Amennyit a szíve bír. Ha másban nem is, a szarkavarásban és a feltűnősködésben mind a 21 képviselőtársát lekörözi majd ez a csaj. Ez az ő istenadta tehetsége, a zsenialitása. Mintha csak erre fejlesztették volna évtizedek fáradságos munkájával a földönkívüliek. Tömegpusztító fegyver lesz a nagy brüsszeli csatamezőn...

Na, jó! Az előbb lehet, hogy csak paranoid túlzásokba estem. Azt azért érdemes volt megnézni, ahogy tegnap a tévében illegette magát. Az haláli volt! Az a mimika! Olyan volt, mint egy lámpalázas, személyiségzavaros kislány, amikor a szülői munkaközösség tapsviharában átadják neki a jeles bizonyítványt. Egyszerűen nem értettem, hogy most épp túl van egy frenetikus szexpartin a gárda fenegyerekeivel, vagy csak amfetamint szedett. Szóval lehet, hogy mégsem kell majd olyan magasra helyezzük a mércét Krisztinával szemben.

Bár én igazából korántsem vagyok nyugodt. Az, hogy elmebeteg és infantilis, énszerintem mit sem változtat az eredeti képességein, ami tehát a feltűnősködés és a szarkavarás. Ennél sokkal durvább hibái is vannak magyar politikusoknak, amelyeket simán megúsznak szárazon. Sőt, igazából még jót is tesz a skilljeinek a zavart tudatállapot. Habár az excentrikus viselkedéssel szemben nem valami toleráns a magyar társadalom. Elég csak a Gyurcsány ideggyengeségét hirdető Fidesz-kampány sikerére gondolnunk... Na, mindegy. Nem vagyok szakértője a témának, úgyhogy én igazából már attól rettegek, hogy előbb-utóbb a holland kormány a magyaroktól is meg fogja tagadni a bevándorlási jogokat ugyanúgy, mint a muszlimoktól. Simán vagyunk annyira primitívek és arrogánsak, hogy benne legyen a pakliban. Lehet, hogy jobb lesz, ha mégsem jövök haza szeptemberben...

No comments: