April 4, 2009

Ki a főnök?

Tibor barátom, aki félelmetesen destruktív demagógiájával a gyanútlan magyar polgárok százezr tucatjait viszi az erdőbe, ezúttal teljesen független internetes forrásokat idéz, úgyhogy én is bemásolom ide.

Nos...
"A hvg.hu információi szerint Gyurcsány Ferencet legutóbbi brüsszeli útja során befektetői körök figyelmeztették: komoly forintválság várható, ha Magyarországon nem tesznek haladéktalanul újabb intézkedéseket a gazdaság stabilizálására. Ezeket az intézkedéseket csak egy új, hiteles kormányfő képes bevezetni - jelezték ezekben a körökben."

Ez így most adott egy kis aha-élményt. Nem mintha eddig nem lett volna nyílvánvaló számomra, hogy "ki a főnök", de őszintén szólva ez most valahogy még nekem is igazából az újdonság erejével hatott.

Ez az igazi szar ebben az országban! Hogy még mindig beszopjuk a Gyurcsány Viktort. Tövig. Még én is. És ebben egyébként rengeteget segítenek nekünk az úgynevezett "szakértők", meg "elemzők", azaz különböző eltés, meg közgázos büfészakokon végzett újgazdag szargyerekek, akik órákon keresztül tömik a fejünket mindenféle latin műszóval, miközben a lényeg olyannyira brutálisan egyszerű, hogy arról még a Pető-intézetben is tudnának nekünk szakmai igényességgel értekezni. Ezeket a szakértőket kéne páros lábbal kirúgdosni az utcára, nem pedig a nincstelen gyári melósokat, bazmeg! Ez annyira felháborító!

És most sajnos nem mondhatom, hogy ne legyen igazam, mert most az egyszer tényleg teljesen nyílvánvaló, hogy nekem van igazam. Bár másban lenne igazam! Ha nem lenne igazam, akkor a melósok és kulcsos gyerekek bősz hada már rég nem a Kossuth-térre, meg a melegfelvonulásra menne anyázni, hanem ők is inkább bankokat és gyorséttermeket zúznának le, mint Görögországban, vagy Európában bárhol máshol. Meg ez az ultraszánalmas nacionalista bohóckodás is már rég eltűnt volna a balfenéken. Bár a szélsőjobbosok konkrétan nem szopják be a Gyurcsány Viktort, de amit viszont nagyon is beszopnak, az még a mainstream pártoknál is klasszisokkal retardáltabb dolog. Mármint a nacionalizmus.

No comments: