December 10, 2008

Privi

Ezért szeretem a Privi.hu-t.

Ezen már egyszerűen nincs mit absztrachálni. Ez maga a szar.

Minden létező szar, ami a világhálóra valaha is lerakódott, az a privi.hu-n a lehető legtöményebb formában összesűrűsödik. Az emberi ostobaság gravitációs pontja ez! Egyrészt a műszaki képzésben is minimum egy féléves kurzust lehetne rá építeni, ami arról szólna, hogy hogyan ne készítsünk weboldalakat. Meg aztán a társadalomtudósoknak is hihetetlen szakmai precizitással képes érzékeltetni az anómia és a deviancia fogalmait.

Nemrég gondolkodtam azon, hogy megcsinálom a világ legszarabb weboldalát. Nos, azt hiszem, itt az ideje belátnom e vállalkozásom esélytelenségét. Ez van! Let's face it! De mentségemre legyen mondva, hogy nem bennem van a hiba. Ami ezen a portálon van, ahhoz mérhetőt a tudomány legnagyobb alakjai sem tudnának előállítani. Hiába, vannak dolgok, amelyekre csak a természet képes!

Hímnemű embertársainknak adott esetben más örömforrásként is helyt állhat a privi.hu. Főleg ha egyet értenek azzal, hogy nem az életkor számít... Nem véletlenül írta az index, hogy az oldalt böngészve perceken belül saját nagyszüleinkké változunk, és összefüggéstelenül motyogni kezdünk arról, hogy mivé lettek a mai fiatalok. (Ezt valójában az iwfw.hu című, hasonló profillal futó "közösségi portálról" írták az 'Alulmúlni a Privi.hu-t' című cikkükben, de természetesen a Priviről is ugyanígy leírhatták volna.)

Ez már egy teljesen más generáció, mint az enyém. Talán Csernobil lehet az oka. Habár ezt a témát a South Park egyik epizódja is részletesen tárgyalja, amiből arra következtethetünk, hogy nyílván globális jelenségről van szó. Mindenesetre ezek már tizenhárom éves korukra annyi tapasztalatot szereznek a szexről, hogy az én osztályom nagy kurvái szerintem még ma sem érnek a közelükbe. A jelenből visszatekintve az akkoriban regnáló diszkós bandavezérek és főribancok mind egy szálig nyomorult lúzernek tűnnek a mai fiatalokhoz képest.

No comments: